Tipografia este unul dintre domeniile care au evoluat destul de mult de-a lungul timpului. Poate unii dintre voi va amintiti de vechile copiatoare analogice si puteti face cu usurinta diferenta intre ele si echipamentele de ultima generatie cu care se lucreaza in ziua de azi.

Continuam sa ne modernizam in acest domeniu si acest lucru nu poate decat sa ne bucure, pentru ca, in acest fel, si produsele tipografice sunt mai calitative.

Tipografia digitala – unul dintre serviciile pe care vi le oferim

In catalogul de servicii pe care vi le punem la dispozitie se afla afla si tipografia digitala. Aceasta mai poarta denumirea de imprimare computerizata. Printre produsele pentru care este recomandata tipografia digitala se numara pliantele, cartile de vizita, bannerele, revistele si cartile.

Toate aceste produse tipografice pot fi realizate in cadrul tipografiei Rainer Press la standarde de top. Avem in dotare echipamente performante si utilizam materiale de calitate pentru ca rezultatele sa fie peste asteptarile clientilor. Practic vorbim despre echipamente ce reproduc diverse informatii digitale pe un mediu de tiparire, fara a implica insa matrite.

Avantaje ale tipografiei digitale

Va prezentam in continuare cateva avantaje pe care le aveti atunci cand optati pentru tipografia digitala.

  • Imprimare foarte rapida – timpul de executie al unei lucrari poate fi de numai cateva ore, in functie de tirajul solicitat.
  • Este ideala pentru tirajele de pana la 450 – 500 de duplicate. Pentru tiraje mai mari va recomandam tipografia offset.
  • Aveti posibilitatea de a printa un singur produs, de proba, pentru a sti din start cum va arata. In cazul in care doriti unele modificari, acestea pot fi facute pana sa printam intreg tirajul prestabilit.
  • Produsele tipografice rezultate sunt de calitate inalta, avand printuri identice.
  • Tehnici avansate de imprimare.
  • Poate fi printat continut diferit pe doua foi consecutive. Spre exemplu, pot fi notate pe flyere nume sau adrese diferite.
  • Pot fi prelucrate date diferite dintr-o baza de date.
  • Preturi accesibile pentru tirajele mici.

De ce sa alegeti serviciile noastre de tipografie digitala?

Inca din anul 2017 venim cu solutii actuale de realizare a produselor tipografice. Suntem extrem de flexibili la cerintele clientilor nostri si realizam fiecare comanda cu maxima seriozitate si intr-un timp cat mai scurt.

Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti bine instruiti si care au experienta necesara in industria tipografiei, astfel incat sa aveti parte de servicii la standarde de top.

Accesati site-ul oficial https://rainer-press.ro/ si descoperiti si celelalte servicii pe care vi le punem la dispozitie, precum si produsele tipografice pe care vi le putem oferi.