Servicii Tipografie 2021-03-17T08:19:39+00:00

 SERVICII PENTRU ORICE TIP DE PROIECT

Realizarea unei machete folosind ultimele tendinte de design, este importanta in printarea unor produse tipografice de calitate. O singura imagine poate sa transmita mult prin modalitatea in care este prelucrata, de aceea este bine sa apelati la serviciile de design grafic Rainer Press.

Servicii: grafica vectoriala, prelucrare de imagini / decupare imagini, corectura si redimensionare / manipulare fotografii. creare identitate vizuala: creatie sigla/logo companie; definire elemente grafice reprezentative.

Materiale publicitare: calendare, ambalaje, carti, reviste, fluturasi, flyere, pliante, afise, postere, cataloage si reviste, etichete.

​​Prepress este un termen utilizat în activitatea de tiparire și inseamna toate ciclurile și metodele specifice care apar înainte de tipărirea definitivă. Aceasta încorporează aranjarea materialului tipărit într-un design tipografic de creație, realizarea de plăci de imprimare, purtatoare de imagini sau forme, pregătite pentru montarea pe un suport de imprimare și ajustarea imaginii și a textului pentru realizarea unui document de imprimare de calitate.

Procedura prepress presupune:

  • Obținerea fisierelor pentru creatia tipografică de la client.
  • Verificarea fisierelor, aprobarea lor și efectuarea unei machete a lucrării care este trimisă spre aprobare clientului.
  • După acordul asupra fisierelor, acestea sunt montate pe foaia de imprimare, iar separatiile de culoare ale suporturilor sunt afișate pe plăci offset.

Imprimarea computerizată sau tipografia digitala permite o imprimare foarte rapidă. Lucrările pot fi imprimate într-un interval de timp extrem de scurt, decurs de  câteva ore. Este sugerata pentru materiale de promovare: cărți de vizită, pliante, bannere, cărți sau reviste.

Acest tip de printare este potrivita si profitabilă pentru tiraje de până la 450-500 de duplicate. Pentru tipărirea unor serii de peste 500 de exemplare, vă sugerăm tipărirea offset. Lucrăm cu cea mai moderna tehnologie din domeniu, ceea ce ne permite să oferim o calitate consistentă pentru toate produsele tiparite.

Tiparirea offset oferă, în general, o calitate excelentă a imaginii și are beneficii, ca de exemplu: costuri de imprimare scazute si imprimarea in dimensiuni mari.

Tipografia offset utilizează o exactitate si precizie ridicata și este utilizată de obicei la realizarea de pliante, reviste, cărți sau ziare. În cadrul acestui ciclu de tiparire, imaginea este mutată pe suportul de imprimare utilizând unui cilindru intermediar, care preia cerneala de pe placa de imprimare și o mută pe suport.

Investind continuu resurse în tehnologii inovative, am devenit specialiști în tipărirea offset și tipărirea digitala pentru orice fel de lucrări cu flux mic, mediu și mare.​​

Indiferent dacă aveți nevoie de capsare, faltuire, biguire, tăiere, serviciile de legatorie sau alte servicii post-tipărire, la Rainer Press veti gasi întregul pachet de servicii de tiparire într-un singur loc.

Oferim o gamă largă de activități de legatorie a lucrărilor tipărite în conditii de cea mai bună calitate și operabilitate datorită personalului certificat și a echipamentului avansat.

Oferim servicii complete pentru necesitățile dumneavoastră.

Brosarea este modul de realizare a unui produs tipogrfic (reviste, carti) care cuprinde adăugarea copertii la blocul de carte.

Aceasta se poate realiza in mod automat, cu termoclei pe masini de brosat, sau manual, cu aracet.

La RAINER PRESS va oferim cea mai buna solutie de brosare. Furnizăm clienților noștri  servicii de brosare, realizată cu echipamentele de brosat de ultima generatie. 

Cu serviciul nostru de broșare puteți face: manuale, cărți, reviste, cursuri, cataloage pentru articole sau produse, diferite documentații.

Lacuirea selectiva este o modalitate eleganta de finisare a tiparului, care completează produsul tipografic datoriita efectelor excepționale pe care le pune la dispozitie.

Este realizata pe diferite suprafețe (hârtie plastifiată mată, carton etc.) pe care puteți crea structuri si desene elegante din lac selectiv lucios.

Produsul de care aveți nevoie este prezentat si pus in valoare cu ajutorul acestui proces si metodologii, garantând o distincție în privința calitatii materiale și vizuale a suprafețelor individuale. Oferă bun gust și dă o notă de top produsului pe care îl prezintă.

Nu ezitati nici un moment sa apelati la noi daca aveți nevoie de mai multe date despre acest tip de serviciu. Va oferim solutii personalizate pentru nevoile și cerintelor dumneavoastra.

Stantarea este una dintre activitățile post-press care vă permite să tăiați un articol tipărit în orice formă, așa cum este indicat de un model preconizat.

După ce elementul este printat cu ajutorul stantarii, îi putem oferi o formă excepțională. Stantarea poate transforma o bucată de carton într-o cutie sau orice altceva, creativitatea fiind singura limita în acest ciclu post-press.

Activitatea de stantare este utilizată pentru a crea numeroase articole, mai ales atunci când vorbim despre publicitate și promovare.

În acest mod, puteți da forma ideală unui catalog, cărți de vizită, fișe, fluturași și pliante, calendare etc.

 SERVICII PENTRU ORICE TIP DE PROIECT

Realizarea unei machete grafice corecte folosind tendintele de design actuale, este un factor important in realizarea unor produse tipografice reusite. O imagine poate transmite mai mult prin modul in care este prelucrata, de aceea este bine sa apelati la servicii profesionale de design grafic.

Servicii:grafica vectoriala, prelucrare de imagini / decupare imagini, corectura si redimensionare / manipulare fotografii. creare identitate vizuala: creatie sigla/logo companie; definire elemente grafice reprezentative.

Materiale publicitare: fluturasi, flyere, pliante, afise, postere, cataloage si reviste, etichete, calendare, ambalaje, carti, reviste.

Prepress este un termen utilizat in activitatea de tiparire tipografica si inseamna toate ciclurile si metodele care apar inainte de tiparirea definitiva. Aceasta incorporeaza aranjarea materialului tiparit intr-un design tipografic de creatie, realizarea de placi de imprimare, purtatoare de imagini sau forme, pregatite pentru montarea pe un suport de imprimare si ajustarea imaginii si a textului pentru realizarea unui document de imprimare de calitate.

Procedura prepress presupune:

  • Obtinerea fisierelor pentru creatia tipografica de la client.
  • Verificarea fisierelor, aprobarea lor si efectuarea unei machete a alucrarii care este trimisa spre aprobare clientului.
  • Dupa acordul asupra fisierelor, acestea sunt montate pe foaia de imprimare, iar separatiile de culoare ale suporturilor sunt afisate pe placi offset.

Tipografia digitala sau imprimarea computerizata permite o imprimare foarte rapida. Lucrarile pot fi imprimate intr-un interval de timp extrem de scurt, in decurs de cateva ore. Este sugerata pentru materiale de promovare ca: pliante, carti de vizita, bannere, carti sau eviste.

Acest tip de printare este potrivita si profitabila pentru tiraje de pana la 45-500 de duplicate. Pentru tiparirea unor serii de peste 500 de exemplare, va sugeram tiparirea offset. Lucram cu cea mai moderna tehnologie din domeniu, ceea ce ne permite sa oferim o calitate consistenta pentru toate produsele tiparite.

Tiparirea offset ofera, in general,  o calitate excelenta a imaginii si are beneficii,ca de exemplu: costuri de imprimare scazute si imprimarea in dimensiuni mari. Tipografia offset utilizeaza o exactitate si precizie ridicata si este folosita de obicei la realizarea de pliante, reviste, carti sau ziare. In cadrul acestui ciclu de tiparire, imaginea este mutata pe suportul de imprimare utilizand un cilindru intermediar, care preia cerneala de pe placa de imprimare si o muta pe suport. Investind continuu resurse intehnologii inovative, am devenit specialisti in tiparirea offset si tiparirea digitala pentru orice fel de lucrari cu flux mic, mediu sau mare.

Indiferent daca aveti nevoie de capsare, faltuire, biguire sau taiere, de servicii de legatorie sau alte servicii post tiparire, la Rainer Press veti gasi intregul pachet de servicii ce tin de tippografie intr-un sigur loc.

Oferim o gama larga de activitati de legatorie a lucrarilor tiparite, in conditii de ceam amia buna calitate si operabilitate datorita personalului certificat si echipamentului avansat.

Oferim servicii complete pentru necesitatile dumneavoastra. 

Brosarea este procesul de finalizare a unui produs tipografic (reviste, carti) care cuprinde adaugarea copertii la blocul de carte. Aceasta se poate realiza in mod automat, cu termoclei sau manual cu aracet de cea mai buna calitate. La Rainer Press va oferim cea mai buna solutie de brosare. Furnizam clientilor nostri servicii de brosar, realizata cu echipamente de brosat de ultima generatie. Cu serviciul nostru de brosare puteti finisa: manuale, carti, reviste, cursuri, cataloage pentru articole sau produse sau diferite documentatii.

Lacuirea selectiva este o modalitate eleganta de finisare a tiparului, care completeaza produsul tipografic datorita efectelor exceptionale pe care le pune la dispozitie.

Este realizata pe diferite suprafete (hartie plastifiata mata sau carton) pe care puteti crea structuri si desene elegante din lac selectiv lucios.

Produsul de care aveti nevoie este prezentat si pus in valoare cu ajutorul acestui proces si metodologii, garantand o distinctie in privinta calitatii materiale si vizuale s suprafetelor individuale. Ofera bun gust si da o nota de top produsului pe care il prezinta.

Nu ezitati nici un moment sa apelati la noi daca aveti nevoie de mai multe detalii despre acest tip de serviciu. Oferim solutii personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Stantarea este una dintre activitatile post-press care va permite sa taiati un articol tiparit in orice forma, asa cum este indicat de un model personalizat. Dupa ce elementul este printat, cu ajutorul stantarii ii putem oferi o forma exceptionala. Stantarea poate transforma o bucata de carton intr-o cutie sau orice altceva, creativitatea fiind singura limita in acest ciclu post-press. Activitatea de stantare este utilizata pentru a crea numeroase articole, mai ales atunci cand vorbim despre publicitate si promovare. In acest mod puteti da forma ideala unui catalog, carti de vizita, afise, fluturasi si pliante sau calendare.

CINE SUNTEM NOI?

Specialisti in tipografie offset si digitala. RAINER PRESS va sta la dispozitie pentru orice proiect aveti nevoie cu printuri la preturi incredibile.

CE OFERIM NOI?

Tipografie offset si digitala. Prin continua modernizare si optimizare a proceselor de productie va oferim produse de print la o calitate inalta cu preturi foarte atractive.

OFERTE ATRACTIVE

Ne mandrim cu toate produsele tipografice realizate iar misiunea noastra este aceea de a da materializa viziunea clientilor nostri prin calitatea pe care o oferim.

RAINER PRESS

Scrie-ne despre urmatorul tau proiect de succes.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii despre serviciile noastre!

Scrie-ne un mesaj!

CINE SUNTEM NOI?

Specialisti in tipografie offset si digitala. RAINER PRESS va sta la dispozitie pentru orice proiect aveti nevoie cu printuri la preturi incredibile.

CE OFERIM NOI?

Tipografie offset si digitala. Prin continua modernizare si optimizare a proceselor de productie va oferim produse de print la o calitate inalta cu preturi atractive.

OFERTE ATRACTIVE

Ne mandrim cu toate produsele tipografice realizate iar misiunea noastra este aceea de a da materializa viziunea clientilor nostri prin calitatea pe care o oferim.

RAINER PRESS

Scrie-ne despre urmatorul tau proiect de succes.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii despre serviciile noastre!

Scrie-ne un mesaj!